04 ноември 2021

Работни проекти ноември 2021 / Work in Progress November 2021

Този месец реших да се заема с префасониране. Имам цяла кутия с неща, които определено се нуждаят от нов поглед. На първо четене избрах едно колие и две гривни.
This month I decided to tackle some makeovers. I have a whole box of items in need of a new perspective. For a start, I picked a necklace and two bracelets.

Този наниз определено се нуждае от промяна.
This beaded cord definitely needs to be replaced.


Трябва да направя нещо с тези текстилни корди. Не искам да ги махна изцяло, защото са оразмерени и здраво залепени и ще им дам още един шанс. Запазвам си правото да разглобя гривните, ако нищо не се получи. Това e по-добро решение, отколкото да стоят в някаква кутия.
I have to do something about these textile cords. They fit well and are well glued so I want to give them another chance. I reserve the right to dismantle the bracelets if it doesn't work, better than keep them in some box.



Както вече си признах, и това предизвикателство започна да ми тежи. Все пак смятам да упорствам и да си измислям нови всяка година, за да си калявам характера :)
I once admitted becoming bored with this challenge. Nevertheless, I will persists and come up with new challenges every year for the purpose of self-discipline.

2 коментара:

  1. yes, it is prudent to shop for beads and components in your old pieces. Plenty of times the redone pieces sell showing that maybe the design did not really fit the times/materials and a makeover was required.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. I have to try to not get too partial to my pieces, I keep some of them for years before deciding to take them apart :)

      Изтриване

Ще се радвам да ми казвате какво мислите! I appreciate your comments!